ЖИТТЯ

Які публікації були найпопулярнішими на Інформаторі у листопаді

Ми відібрали десятку найпопулярніших публікацій у листопаді. Про що ви читали?

У листопаді на сайті Інформатора побували 85 тисяч 88 людей. Переглянули наші замітки 280 тисяч 290 разів. Що їх найбільше цікавило – нижче.

  • 12 тисяч 275 переглядів
  • 10 тисяч 307 переглядів
  • 8 тисяч 866 переглядів

Саме стільки зібрала трійка найпопулярніших публікацій цього місяця на Інформаторі. Однак, які саме це дописи, можуть дізнатися лише читачі, які підтримують нас на Patreon. Гайда за посиланням та отримуйте більше інформації про наше видання та про Переяслав. (Щоб відкрити цю новину обирайте рівень підписки або “Ти маєш знати більше”, або “Інформатор – це ми”).

Яка ситуація з електропостачанням на Київщині 27 листопада (8 тисяч 030 переглядів). Звичайно ж, цей місяць ознаменувався постійними відключеннями світла. Тому не дивно, що інформація про тривалість відключень та графіки набирали найбільше переглядів. У десятці найпопулярніших публікацій половина стосується саме електропостачання.

У Переяславі біля автостанції загорівся магазин “Технобуд”: що відомо прямо зараз (6 тисяч 240 переглядів). 1 листопада близько 16:00 у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького, 92 загорівся магазин “Технобуд Маркет”. На місці події працювали три пожежні машини, швидка допомога та патруль поліції. На момент прибуття наших журналістів дах магазину згорів майже повністю. До 16:30 пожежу практично погасили.

ГУ ДСНС у Київській області згодом сповістило, що повідомлення про загоряння до оперативно-диспетчерської служби надійшло о 15:55. Горіла покрівля двоповерхової будівлі магазину. Залучили три одиниці рятувальної техніки та 12 рятувальників. Локалізували пожежу о 16:32, а ліквідували о 16:45.

На Київщині 11 листопада ввели екстрені відключення світла: постійні графіки не діють (5 тисяч 951 перегляд).

На базарі у Переяславі подорожчали карасі, а курячі яйця можна було знайти за 65 гривень (5 тисяч 134 перегляди). 6 листопада погода зранку була прохолодною і хмарною. Проте на базарі в Переяславі збиралось достатньо покупців, а продавці вже по сьомій розклали товар на прилавках. Знайти на ринку можна було багато необхідного. Репортаж – за посиланням.

Стабілізаційні відключення на Переяславщині: коли не буде світла 3 листопада (4 тисячі 810 переглядів).

“Вже немає чим торгувати”: на базарі у Переяславі стало менше продавців овочів (4 тисячі 088 переглядів). 20 листопада у Переяславі зранку було прохолодно та хмарно. На базарі збиралось небагато покупців. На “Даринку” продавців було значно менше, ніж тижнем раніше, на вулиці Шкільній – кількість їх не змінилась. Торговець овочами розповів, що сезон закінчується, а людям вже немає чим торгувати. Повний репортаж – за посиланням.

Померла баскетбольна тренерка із Переяслава Ірина Бикова: їй було 37 років (3 тисячі 723 перегляди). 22 листопада померла тренерка з баскетболу та організаторка обласної дитячої ліги Ірина Бикова із Переяслава. Їй було 37 років. До цього вона перебувала в реанімації, оскільки тяжко захворіла. Для її порятунку збирали гроші.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору