ЖИТТЯ

Смертельна ДТП, подорожчання проїзду та карантин: що ви читали на Інформаторі в березні

Ми відібрали десятку найпопулярніших публікацій у березні. Ви читали про ДТП та посилення карантинних обмежень.

У березні читачі Інформатора найбільше цікавилися смертельною ДТП біля Стовп’яг, а також майсштабною аварією біля Мирного, посиленням карантинних обмежень та зйомками фільму в Циблях. Про десять найпопулярніших матеріалів на нашому сайті у місяці, що минає, – нижче.

Біля Переяслава сталася масштабна аварія: є постраждалий (12 450 переглядів). 21 березня близько 15:30 біля Переяслава зіткнулися легковик ВАЗ-2102 та вантажівка DAF з фурою. Сталося це на трасі Бориспіль-Переяслав поблизу села Мирне за 25 кілометрів від нашого міста. Також у цю ДТП потрапив Ford Fusion, який їхав за фурою у бік Переяслава. За попередніми даними від поліції, яка прибула з бориспільського відділення, водій ВАЗу виїхав на зустрічну смугу та зачепив DAF. Вантажівку від удару почало заносити і вона в свою чергу зіткнулась з машиною Ford Fusion та перевернула її. Водій Ford отримав ушкодження: у нього була перебинтована голова та рука.

Смертельна аварія біля Переяслава: з’явилися фото з місця ДТП та нові деталі (11 605 переглядів). 19 березня о 23:20 легковик Renault Kangoo та вантажівка Scania зіткнулися “лоб в лоб”. ДТП сталося на 41 кілометрі автодороги Бориспіль–Дніпро поблизу села Стовп’яги Дівичківської ТГ. За попередніми даними, житель Переяслава Олександр Красов (водій легкової машини) з’їхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення із вантажівкою Scania з масивним напівпричепом. Травми водія легкової машини були несумісні з життям, він помер одразу.

За кілька годин до цієї публікації ми написали новину з меншою кількістю інформації – Житель Переяслава загинув у ДТП: його автівка врізалася у вантажівку. Її переглянули 7 239 разів.

Третя хвиля коронавірусу, звичайно ж, не оминула й Переяслава. Тож жителі міста дуже цікавилися всім, що стосується посилення карантинних обмежень. Спочатку на Київщині просто змінили умови “помаранчевого” рівня епідемнебезпеки, а потім вже встановили й “червоний” рівень.

Проїзд із Переяслава до Києва подорожчає (7 870 переглядів). Ціна проїзду від Переяслава до Києва становила 60 гривень. Із 30 березня проїзд подорожчав до 75 гривень. Це пов’язано, зокрема, із посиленням карантинних обмежень, через які в транспорті може бути зайнято лише 50 відсотків місць.

“Ця руїна найбільше підійшла за настроєм”: на Переяславщині знімають фільм “Дім за склом” (6 815 переглядів). 28 лютого у Циблях відзняли частину фільму “Дім за склом”. Зйомки проходили на руїнах церкви святого Іллі. Виробник фільму — “Директорія Кіно”. Прем’єру планують на осінь 2022 року. “Це кіно має потенціал фестивальний та кінотеатральний, прем’єра відбудеться в кіно. Головну роль у фільмі виконує Ірина Веренич-Островська. Майже увесь фільм з нею, це фільм-портрет. Вона дуже талановита, я вважаю, що ця роль для неї буде знаковою”, — зазначив режисер фільму Тарас Дронь.

На Дніпрі на Переяславщині рибалки опинилися на відколотій крижині: відео з місця події (6 661 перегляд). 16 березня до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про те, що в селі Циблі на річці Дніпро необхідно надати допомогу шести рибалкам. Рятувальники з Переяслава відправилися на місце події. Встановили, що шестеро людей, які займались риболовлею, перебувають на відколотій крижині й не можуть самостійно дістатися берега. Тож рятувальники на надувному човні допливли до них та успішно переправили до берега.

У Переяславі біля житлового будинку викрали автомобіль (5 667 переглядів). 26 березня в Переяславі біля будинку на вул. Богдана Хмельницького, 84 викрали автомобіль Hyundai. Заявник вийшов із дому о 8:20 та не виявив свого авто, востаннє він бачив його 25 березня о 21 годині.

Скільки коштують квартири в Переяславі: актуальні ціни (4 824 перегляди). Щомісяця ми перевіряємо ціни на сайтах з продажу нерухомості, щоб дізнатися, чи суттєво змінюються вони. У березні підібрали три квартири з різних районів Переяслава.

Якщо ви хочете, щоб про ваш бізнес дізналася не менша кількість людей, ніж у наших найпопулярніших публікаціях, звертайтеся з приводу реклами на сайті Інформатора за тел. 093-122-02-02.

Віталій Усик

Нагору