ЖИТТЯ

Переяслав у мемах: антивакцинатори, 1000 гривень, спорткомплекс та полив стадіону

Меми залишаються актуальними. Ми припустили, що деякі події Переяслава та світу можна сприймати з гумором.

Останнім часом трапилося багато цікавих подій. Дещо актуальне, а щось залишається незмінним. Інформатор зробив кілька кумедних картинок для покращення вашого настрою.

В Україні видаватимуть 1000 гривень за вакцинацію від коронавірусу двома дозами. На це виділять близько 6 мільярдів гривень із державного бюджету, програма стартує з 19 грудня. Тим часом українці:

На недільному базарі у Переяславі тим часом антивакцинатори перешкоджають перевірці сертифікатів. Але вакцинованих підприємців це взагалі не хвилює. Ця ситуація має приблизно такий вигляд:

Що буде на місці “інтернатівського саду” в Переяславі? Міський голова хоче побудувати на цьому місці спорткомплекс. Але припускає, що можуть обмежитися й красивим лугом.

Жителі Переяслава іноді сприймать відключення світла надто близько до серця, але працівники ДТЕК, напевно, також хвилюються з цього приводу. Ми це бачимо так:

Полив на стадіоні імені Валерія Лобановського в Переяславі обіцяли зробити у вересні, але його досі немає. Очевидно, що найближчим часом і не буде. Тому зараз цим питанням може займатися лише дощик.

Нещодавно ми дізнались, що Інформатор з великим відривом є найпопулярнішим ЗМІ у Переяславі. Наша команда плідно працює без вихідних, а жителі міста це відзначають своєю прихильністю. Нехай колеги не ображаються на цей невинний жарт.

Журналісти Інформатора не часті гості в міській раді. Але після наших візитів переяславці завжди дізнаються найсвіжіші та найдостовірніші новини.

Нашу попередню підбірку мемів про Переяслав дивіться за посиланням.

Оксана Симоненко та Юлія Кравченко

Нагору