ЖИТТЯ

“Дніпро” та Вовчків тепер спробують розібратися у Кубку Переяславщини з футболу

Стартує Кубок Переяславщини з футболу. Хто з ким гратиме у чвертьфіналі?

Завтра, 15 жовтня, розпочнеться Кубок Переяславщини з футболу. У ньому візьмуть участь 8 команд: давно знайомі нам Семенівка (Студениківська ТГ), “Матадор-Університет” (Переяслав), “Переяслав”, Вовчків (Переяславська ТГ), “Дніпро” (Дівички), “Бурти” (Переяслав), а також Іванків з Бориспільської громади та Мирне із Вороньківської. Відповідно стартують зі чвертьфіналів. Про це повідомляє Інформатор.

Згідно із регламентом змагань, команда, яка завершила чемпіонат з футболу нижче від суперника, повинна приймати його на домашньому стадіоні. Іванків та Мирне, які розміщуються поза межами Переяславщини, у будь-якому разі гратимуть на виїзді.

Три із чотирьох чвертьфінальних поєдинків проведуть на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі. Відкриють ігровий день об 11:30 “Переяслав” та Іванків. За словами капітана “Переяслава” та водночас голови федерації футболу Переяславщини Владислава Столяренка, у Іванкова досить потужна команда, вважає її рівною за силою до “Переяслава”. Чи справді це так, переконаємось вже завтра.

Переможець цієї пари зустрінеться у півфіналі із сильнішим у матчі “Бурти” – Семенівка. Ця гра розпочнеться о 13:30. Очевидно, що фаворитом є цьогорічний чемпіон та діючий володар кубка Семенівка. Проте змагання на виліт тим і цікаві, що один невдалий день може зіпсувати весь турнір.

У другій частині турнірної сітки буде дуже цікаво. По-справжньому гаряче має бути вже у чвертьфіналі, адже на цьому етапі “Дніпро” прийме Вовчків. Дівичківцям ще, напевно, болить поразка від вовчківчан двотижневої давнини, коли вони втратили шанси поборотися за “бронзу”. Успішний виступ у кубку може трішки покращити сезон, який загалом складається невдало для “Дніпра”. У Вовчкова ж також мотивації хоч відбавляй – через те, що “Дніпро” не приїхав на перенесений матч із “Переяславом”, Вовчків втратив “бронзу”. Тут вже йтиметься не про реванш, а про помсту. Суперматч у Переяславі розпочнеться о 15:30.

У іншому матчі срібний призер чемпіонату Переяславщини “Матадор” о 15:00 проекзаменує на домашньому стадіоні у Дем’янцях Мирне. Поки що зрозуміло одне: якщо Мирне переможе “Матадор”, то відразу стане одним із головних фаворитів на перемогу в кубку. Натомість, переяславцям слід реабілітуватися після невдалого кубкового вояжу минулого року – тоді вони вилетіли вже у чвертьфіналі (від Вовчкова).

Нагадаємо, що чемпіонат Переяславщини з футболу офіційно завершився минулої суботи матчем, який не відбувся, між “Переяславом” та “Дніпром”. Статистичні підсумки першості – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору