ЖИТТЯ

“Зараз проводимо системний аналіз”: директора лікарні Переяслава Ігоря Гомоная представили депутатам

Переяславським депутатам представили нового директора лікарні. Він розповів про себе.

На сесії міської ради 18 січня депутатам офіційно представили нового директора Переяславської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Ігоря Гомоная. Він розповів детальніше про себе та план роботи. Про це повідомляє Інформатор.

Гомонай розповів, що 2006 року після закінчення Ужгородського національного університету його направили на посаду лікаря-ортопеда-травматолога у на той час Переяслав-Хмельницьку центральну районну лікарню. До 2015 року працював у травматологічному відділенні та у травмпункті. Із 2015 по 2018 рік – в Українському державному медико-соціальному центрі ветеранів війни, де брав участь у запуску відділення відновного лікування для учасників АТО. Після того в Києві працював протягом 7 років в ТОВ “Іст Вест Біофарма”, яке займається біотехнологічними дослідженнями. Останні пів року був викладачем кафедри здоров’я і безпеки життєдіяльності Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

– Після переїзду з Переяслава завжди був на зв’язку з колегами та друзями. Цікавився життям лікарні і тому, коли В’ячеслав Володимирович і голови територіальних громад-співзасновників лікарні звернулися з пропозицією очолити заклад, я із задоволенням погодився. Зараз проводимо системний аналіз справ, які є в лікарні. Роботи багато, але для того, щоб її реалізувати, скажімо так, на довгострокову перспективу розвитку закладу, потрібно трішки більше часу для аналізу, – сказав Ігор Гомонай.

Із 6 квітня 2023 року директором лікарні був Віктор Атаманенко. У січні він написав заяву на звільнення. 15 січня Ігоря Гомоная вже представляли на апаратній нараді Переяславської міської ради, а згодом і колективу БЛІЛ.

Нагадаємо, що на цій же сесії із міського бюджету Переяслава передбачили понад 5 мільйонів гривень на ЗСУ. Деталі – за посиланням.

Фото: сайт міської ради Переяслава

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору