ЖИТТЯ

Понад 216 тисяч людей читали Інформатор Переяслава у 2021 року: що цікавило їх найбільше

Минулого року Інформатор був найпопулярнішим інформаційним виданням Переяслава. Чим люди цікавилися найбільше.

У 2021 році на сайті Інформатора побували 216 тисяч 615 людей. Вони переглянули наші замітки 5 мільйонів 839 тисяч 1 раз. Наш ресурс став найпопулярнішим новинним виданням Переяслава. Чим найбільше цікавилися, читайте нижче.

Прості та смачні рецепти: приготуйте запіканку з кабачків, фаршу й сиру (20 тисяч 681 перегляд). Ось відповідь для тих людей, які постійно запитують, навіщо ми публікуємо рецепти на сайті. Їх читають – і немало людей. А рецепт із кабачками, у яких в липні саме був сезон, взагалі став найпопулярнішим.

Біля Переяслава сталася смертельна ДТП: відео з місця події (16 тисяч 651 перегляд). 23 жовтня до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про ДТП поблизу села Єрківці (Дівичківська ТГ). Зіткнулися два легкові автомобілі Nissan та Mercedes GL. У результаті зіткнення загинув водій автомобіля Nissan. Троє осіб отримали ушкодження різного ступеня тяжкості – їх забрали до бориспільської лікарні.

Поліцейські з Переяслава викрили групу серійних крадіїв: відео затримання (15 тисяч 877 переглядів). У лютому працівники відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського районного управління поліції викрили групу осіб, які протягом 2020-2021 років скоювали крадіжки електроінструментів та комп’ютерної техніки з дачних та приватних будинків. Напередодні злочинів група молодиків їздила селами Бориспільського та колишніх Переяслав-Хмельницького та Яготинського районів, де під приводом купівлі горіхів, пір’я чи металу, обирала помешкання для скоєння злочину. Способи проникнення були різними: від розбиття вікна до пошкодження дверей.

На Переяславщині на чоловіка впало дерево: він загинув (13 тисяч 210 переглядів). Третього квітня в селі Пристроми Студениківської ТГ 34-річний громадянин пиляв дерево. Врешті воно звалилося на нього. Чоловік помер внаслідок втрати великої кількості крові. На місце події направили трьох рятувальників, також там працювала карета швидкої допомоги. Розвідка показала, що на чоловіка впало дерево діаметром 1 кубічний метр.

Біля Переяслава сталася масштабна аварія: є постраждалий (12 тисяч 707 переглядів). 21 березня близько 15:30 біля Переяслава зіткнулися легковик ВАЗ-2102 та вантажівка DAF з фурою. Сталося це на трасі Бориспіль-Переяслав поблизу села Мирне за 25 кілометрів від нашого міста. Також у цю ДТП потрапив Ford Fusion, який їхав за фурою у бік Переяслава. За попередніми даними від поліції, яка прибула з бориспільського відділення, водій ВАЗу виїхав на зустрічну смугу та зачепив DAF. Вантажівку від удару почало заносити і вона в свою чергу зіткнулась з машиною Ford Fusion та перевернула її. Водій Ford отримав ушкодження: у нього була перебинтована голова та рука.

Град, злива та блискавки: на Переяслав спустилася стихія, яка неабияк всіх здивувала (12 тисяч 607 переглядів). 26 червня протягом дня у Переяславі трималася спекотна погода: температура – на рівні 30 градусів, було сонячно. Однак під вечір все різко змінилося. Місто зненацька застала неочікувана суміш зливи, граду й блискавок. Стихія розпочалася близько 18:00, а припинилася приблизно через годину. Жителі міста повідомляли у соцмережах про наслідки негоди.

Смертельна аварія біля Переяслава: з’явилися фото з місця ДТП та нові деталі (11 тисяч 712 переглядів). 19 березня о 23:20 легковик Renault Kangoo та вантажівка Scania зіткнулися “лоб в лоб”. ДТП сталося на 41 кілометрі автодороги Бориспіль–Дніпро поблизу села Стовп’яги Дівичківської ТГ. За попередніми даними, житель Переяслава (водій легкової машини) з’їхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення із вантажівкою Scania з масивним напівпричепом. Травми водія легкової машини були несумісні з життям, він помер одразу.

У Переяславі в ДТП загинула велосипедистка: відео з місця події (11 тисяч 484 перегляди). 21 травня на вулиці Героїв Дніпра сталася жахлива аварія. Загинула велосипедистка. Журналісти Інформатора негайно прибули на місце події та зняли екслюзивне відео. Водій автомобіля DACIA Logan, житель Переяслава, рухався вулицею в напрямку автостанції й допустив зіткнення з велосипедисткою. Велосипедистка, переяславка 1949 р.н., раптово виїхала на дорогу під час руху автомобіля. Внаслідок ДТП жінка загинула від отриманих травм.

У Переяславі маршрутний автобус злетів з дороги: відео (11 тисяч 385 переглядів). У Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького неподалік від дитячого садочка автобус маршруту №7 з’їхав з дороги. Це трапилося 19 лютого. Він врізався у снігово-крижані насипи на дорогах, дещо пошкодивши передню частину машини.

На Переяславщині селяни самі зловили злодіїв і передали поліції (11 тисяч 340 переглядів). 17 січня вранці в селі Хоцьки Циблівської ТГ активісти впіймали трьох грабіжників. Селяни спеціально чергували вночі, адже пограбування у їхніх домівках останнім часом стали звичними. За словами старости села Наталії Черниш, чергові вночі виявили незнайомий автомобіль, чекали до близько шостої ранку. Зрештою, до нього прийшли троє немісцевих чоловіків. Активісти переслідували їх автівками, потім двоє намагалися втекти пішки, один залишився в машині. У підсумку затримали всіх, вони показали місце, де ховали награбоване: акумулятори, техніку, велосипед.

Віталій Усик

Нагору