Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Гравці Семенівки присвятили своє чемпіонство “рідному селу”: огляд футбольного туру

Семенівка отримала свої нагороди, а “Матадор” оформив “срібло”. Перші висновки передостаннього туру чемпіонату з футболу.

Вчора, 24 вересня, відбувся 13 тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Після того, як тиждень тому ми дізналися, хто став володарем золотих медалей першості, тепер вже став відомий і срібний призер – “Матадор-Університет”. Однак за “бронзу” боротьба триватиме навіть після останнього туру. Чому так, пояснює Інформатор.

“Матадор-Університет” (Переяслав) – “Дніпро” (Дівички) 2:0 (Лафазан, 55, Видолоб, 77)

Поразка від Вовчкова (Переяславська ТГ) у попередньому турі дещо викликала сумніви, чи втримає “Матадор” своє друге місце. Однак вчорашній матч закрив усі питання. “Матадор” переміг і став недосяжним для “Дніпра” та “Переяслава” – 24 очки та один матч у запасі проти 15 очок та двох матчів у запасі.

“Дніпро” дозволив “Переяславу” себе наздогнати. І навіть результати в наступному турі ніяк не вплинуть на важливість вирішального очного поєдинку, який відбудеться 8 жовтня на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі. Кожен із суперників матиме змогу відіграти відставання у три очки, якщо воно раптом виникне.

Якщо ви забули чи просто не знаєте, чому “Переяслав” та “Дніпро” проведуть свій матч вже після завершення чемпіонату, прочитайте ці дві публікації:

“Переяслав” – Лецьки (Циблівська ТГ) +:-

Лецьки були однією із найпривабливіших команд цього чемпіонату. Попри те, що вони лише програвали, їхні матчі були насичені голами, а футболісти грали чисто – за весь турнір отримали лише одну жовту картку. Голова федерації футболу Переяславщини Владислав Столяренко під час одного з інтерв’ю “по секрету” поділився, що ця команда отримає якийсь втішний приз після чемпіонату.

Однак позитивні враження можна зіпсувати надзвичайно швидко. Просто змажте для себе завершення сезону. Якби Лецьки програли свої три останні матчі, ніхто б їм не сказав поганого слова. Але два невиїзди на ігри і відповідно дискваліфікація – це ганьба. Здалися? Не розрахували сили? Немає грошей? Це все не наші проблеми. Ми маємо факт – Лецьки не спромоглися завершити те, що розпочали. Чи заслуговують вони поваги після цього?

Семенівка (Студениківська ТГ) – “Бурти” (Переяслав) 5:1 (Савченко, 17, Висоцький, 32, 56, 81, Петровський, 72 – Боровик, 49)

Семенівка красиво завершила свій чемпіонський сезон. 11 перемог, одна нічия, без поразок, 34 очки із 36 можливих. Команда з іншої ліги. Склад, насичений найкращими футболістами Переяславщини та якісними легіонерами, приносить неймовірні результати. Студениківська громада святкує. На нагородження навіть приїхала голова громади Марія Лях. Щоправда, виникає кілька запитань:

  • Яку роль відіграло саме керівництво Студениківської громади у формуванні та діяльності цієї команди?
  • Хто з футболістів Студениківської громади є провідним у складі команди Семенівки? (Про те, скільки у Семенівці грає своїх хлопців, ми писали раніше).

Просто визнаймо, що у перемоги батьків багато. Але, можливо, ця перемога й посприяє тому, що надалі у громаді більше уваги звертатимуть на футбол. І нарешті там знову сформується справді місцева команда, у якої не лише назва стосуватиметься Студениківської громади.

І наостанок цитата із Facebook-сторінки Студениківської ТГ: “Футбольний клуб “Семенівка” у важкій боротьбі виборов перше місце на змаганнях з футболу сезону 2022 року у чемпіонаті Переяславщини. Щиро вітаємо чудову команду із заслуженою перемогою! Свою перемогу хлопці присвячують рідному селу та ЗСУ!”

То якому селу? Кожен своєму?

Нагадаємо, що вихідні – час для атмосферних серіалів. Фантазійний серіал “Пісочний чоловік” від Netflix не залишить вас байдужими.

Віталій Усик

Фото із Facebook-сторінки Студениківської ТГ

Нагору