ЖИТТЯ

Які публікації були найпопулярнішими на Інформаторі у січні

Ми відібрали десятку найпопулярніших публікацій у січні. Про що ви читали?

У січні на сайті Інформатора побували 85 тисяч 226 людей. Переглянули наші замітки 238 тисяч 783 рази. Що їх найбільше цікавило – нижче.

  • 17 тисяч 153 перегляди
  • 10 тисяч 600 переглядів
  • 8 тисяч 031 перегляд

Саме стільки зібрала трійка найпопулярніших публікацій цього місяця на Інформаторі. Однак, які саме це дописи, можуть дізнатися лише читачі, які підтримують нас на Patreon. Гайда за посиланням та отримуйте більше інформації про наше видання та про Переяслав. (Щоб відкрити цю новину обирайте рівень підписки або “Ти маєш знати більше”, або “Інформатор – це ми”).

У Переяславі до квартири жінки проник невідомий чоловік, поки та була вдома (5 тисяч 650 переглядів). 22 січня жінка повідомила поліції, що до її квартири, поки була вдома, проник невідомий чоловік. На думку заявниці, можливо, він безхатченко. За цим фактом поліціянти провели перевірку.

Ранок після Нового року: який вигляд зараз має Переяслав (4 тисячі 853 перегляди). Зранку 1 січня на вулицях Переяслава панували тиша та спокій. Людей надворі майже не було, інколи проїжджали автівки. Містяни після Нового року ще відпочивали. А журналістка Інформатора прогулювалась містом, щоб зафіксувати все це на камеру.

Хто найвпливовіша людина Переяслава у 2022 році: визначаємо переможця (4 тисячі 469 переглядів). Вже вдруге у своїй історії Інформатор визначав найвпливовішу людину Переяслава. Ми зібрали 25 претендентів, розділили їх на п’ять п’ятірок. Переможець кожної опинився у фіналі. У першому голосуванні перемогу здобув депутат міськради Переяслава Сергій Шаменко, за нього проголосували 414 людей. У другому – депутат міської ради Переяслава Андрій Іващенко (317 голосів), у третьому – начальник першого відділу Бориспільського РТЦК та СП Андрій Конон (185 голосів), у четвертому – волонтерка Інна Марченко (459), у п’ятому – священник Дмитро Волошин (369). Зрештою у підсумковому голосуванні найбільше людей підтримали Інну Марченко.

На базарі у Переяславі після свят майже не було продавців: чим торгували (3 тисячі 852 перегляди). 8 січня у Переяславі зранку надворі сяяло сонце, але було холодно – близько 8 градусів морозу. Очевидно, багато продавців та покупців продовжували відзначати Різдво, адже на вулиці Шкільній чимало торгових місць були порожні. Навпроти “ЕКО-маркета” взагалі не було продавців, а на вулиці Волонтерській (колишній Пугачова) торговців можна було порахувати на пальцях. Але все ж деякі продукти можна було знайти. Повний репортаж – за посиланням.

У Києві загинув чоловік, а в області влучили в енергетичний об’єкт: чим завершилась ракетна атака 26 січня (3 тисячі 751 перегляд). Зранку 26 січня російські війська завдали масованої ракетної атаки по території України. Цілились у об’єкти критичної інфраструктури. Випустили 55 ракет різного базування. У межах Києва зафіксували 20 ракет, всі їх знищили. “На жаль, не обійшлося без жертв серед цивільного населення. Внаслідок падіння частин ракет загинув 55-річний чоловік. Ще двоє отримали поранення, їх госпіталізували”, – написав начальник КМВА Сергій Попко. У Київській обласній військовій адміністрації сповістили, що в регіоні не було жертв та постраждалих. Натомість, пошкоджені об’єкти цивільної інфраструктури, приватні і багатоповерхові будинки, автівки жителів у деяких районах області.

На базарі у Переяславі найбільший ажіотаж був у молочних рядах: які ціни на продукти (3 тисячі 535 переглядів). 29 січня у Переяславі зранку була мінусова температура та хмарна погода, але традиційним недільним торгам це не завадило. Репортаж із останнього січневого базару читайте за посиланням.

На Різдво на війні загинув Ігор Лихота із Переяслава (3 тисячі 526 переглядів). 7 січня поблизу населеного пункту Кліївщина на Бахмутщині загинув Ігор Лихота із Переяслава. Йому було 48 років. Він був стрільцем 3-го стрілецького відділення. Поховали його 14 січня.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору